Sivut

torstai 13. tammikuuta 2011

Iloista alkanutta vuotta kaikille!

Meillä tämä vuosi alkoi eri tavalla, kun oltiin suunniteltu, mutta ei se mitään! :) Sen takia tämä päivitys on vähän jäänyt...

Jouluaatto sujui meidän perheessä kovassa jännityksessä. Lapset odottivat tietysti niitä pakettejansa. Kun paketit oli saatu jaettua, niin rauha laskeutui. Tosi kivoja lahjoja avautui paketeista. Tän joulun mieleisimpiä lahjoja oli isoilla pojilla ne kauan kaivatut tupsupipot, neidin mielestä Playmobilit ja nuorimmainen tykkäs ihan kaikista! Isot pojat sai myös Wiille pari peliä ja tokihan ne olivat myös mieleisiä, yöpuvut on kaikkien joka vuotinen toive. Uudet yökkärit päällä on sitten ihana viettää joulupäivää ja olla tekemättä mitään. Itse sain mieheni ja toiseksi vanhimman lapsen tekemän ihanan leikkuulaudan, poikani kyllä sanoi, että se äiti sopisi paremmin kynttilä alustaksi. Tosi hieno se oli!! Siihen oli vielä jotenkin poltettu Hyvää Joulua äidille!

Ihana Joulu oli meidän perheessä kaikin puolin! Kaikki jouluvalmistelut saatiin hyvissä ajoin tehtyä ja joulunpyhistä saatiin nauttia koko perhe yhdessä. Aattona oli meidän kanssa joulua viettämässä mun vanhemmat sekä veljeni. Mukavaa, kun kaikki oli yhdessä!

Mä käyn täällä päivittelemässä pitkin vuotta sitä mukaa, kun saan jotain joululahjoja tehtyä. Muutamia suunnitelmia jo on ja kovasti toivon pääseväni tarvikkeita jo piakkoin hakemaan. Villasukkia on aloitettu jo tekemään ja yhdistä miesten sukista puuttuu vielä toinen sukka. Askartelulehtiä oon ahkerasti lueskellu ja siellä on kyllä ollu tosi ihania ideoita! Toiset hiukan kesäisiä, mutta ei se mitään, hyvin sopivat silti joululahjoiksi.

Ihanaa alkanutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti